Nimetön

Runoilija kaukainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2013
Viimeksi paikalla: 26.1.2018 20:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huolettomuuden
nimissä hän eli kuin
itsemurhaaja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on mielenkiintoinen, haastaa lukijan ajattelemaan. Hieno juuri siksikin.

 

Käyttäjän kaikki runot