anna voimaa

Runoilija Muistelija

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.4.2006
Viimeksi paikalla: 2.6.2023 10:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin unohtanut kuinka särkyvää onnellisuus on
kuinka helposti rakkaus murtuu kaipuuksi

Olin unohtanut kuinka heikko ihmisen mieli on
Yksi kortti kannattelee pakkaa

Kuinka vahva sydän voikin olla näin heikko

Yö kelluu yhdessä päivän kanssa
Pelko on sokea ja elää nauraen

Kuinka helppoa se olisikaan
vain luovuttaa
Olisipa ratkaisu, oikotie lähteä lentoon

Anna minun muistaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistavan kaunis

Kaunis, mutta ahdistavakin kuten edellinen kommentoija sanoi. Pidän.

Vahvaa itseluottamusta tarvitaan, jotta sosiaalisissa kiemuroissa pärjäillään.

Mie se vainki toisihnaan tukkään laahustella vareskraakan siivillä.
Oikein hyvä
Kauniisti olet särkyneen sydämen sanoiksi luonut.
 

Käyttäjän kaikki runot