Toinen rakkaus

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Kerroit rakastavasi minua
Väitin vastaan "Etkä
Rakasta."
- Rakastanpas. "No hyvä. Niin määkin sua."

Kadun, että korostin tunnetta niin vähäisesti, sillä nyt
Ainoa, mitä tahdon, on maata allasi pimeässä ja
Tuntea sinun ihosi vatsaani vasten rintakehääni
Kylki- ja lantioluitani, haistella kaulaasi ja
Haukkoa henkeäni, kun tartut
Hampainesi tiukasti omaani
Pureudut valtimoihini
Saakka aaltoilet yhä
Syvemmälle jättäen
Kauniin sinisiä
Merkkejä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot