Keveys

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Itsekäs rakkautesi tekee minutkin itsekkääksi
Nyt me olemme samanlaisia, emme yhteen
Sopivia emme tahdo päivästä toiseen
Hermostua omista huonoista
Puolistamme.

Sinä lähdet
Minä olen
Viimeinen
Ilman pistettä
Suren,
Vaikka mielessäni kasvosi ovat jo korvautuneet
Ansaitsevammilla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot