Lukemattomat runoni makaavat siellä

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Antaisin sisäelimeni hänelle, joka sekoitti elämäni
Sinulle en mitään.

En voi väittää rakkauden loppuneen, vaikka haluaisin
Pian se tapahtuu.

Olisin voinut olla Frida Kahlosi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisesti kuvattua totuudenkuvaa pettymyksestä kepein runonsävewlin.

Loistavaa, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot