Älä pane sitä

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Sinä olet minun loppujen lopuksi.

Minun ystäväni
Rakastajani
Sielunkumppanini sinä olet.

Muutat minut kasaksi vainoharhoja, koska en halua
Olla ilman sinua.

Me olemme niin eriä kuin muut ja parempia kuin muut
Onneksi meillä on meijät.

Älä pane sitä.

Kerro sen sijaan, mitä olen sinulle
Eihän me jätetä toisiamme?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

woou! hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot