Rappio auttaa

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

"Ryyppäät yksin kotona?"
Mitä muuta voisin tehdä?
Haarukoin kuvottavaa,
Ruotoista tonnikalaa
Ja kommunikoin
Murahduksin.

Onko joskus kaikki paremmin?

Kuka voisi löytää onnen laiturilta, kun yhtä aikaa
Kehotetaan olemaan rakastumatta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maljan kohotus yksinäiseltä.. Skool!
Sanomattakin on selvää että itseni tästä löydän.

 

Käyttäjän kaikki runot