Ensisuudelma

Runoilija sarzan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.12.1991

 

Kirjoitan tätä sinulle, vaikket tule tätä saamaan
Ne kaikki edelliset sinulle tietämättäsi et piittaa
Minusta enää, vaikka minä piittaan sinusta et
Ota minua vakavasti.

Ole huoleti
Lempisanastani
Tai siitä, mitä tapahtui välillämme ei kuule kukaan
Edes sinä olit pois tolaltasi eikö se ole julmaa?
Sinun kuuluisi saada tietää jos annat
Tilaisuuden, käytän sen välittömästi.

Älä säikähdä
Älä taas
Karkotu
Olet jo liian kaukana
Liian julma syyttä.

Tahdot näyttää maailmalle
Mistä se johtuu? Se on
Väliaikaista niin
Toivon.

Minun kanssasi sulaisit
Heltyisit huomaisit
Päättäisit, kuten
Silloin, kun
Rakastuin
Se ihanuus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot