Miksi itkisin?

Runoilija Ninzo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Frozen Art Studen...

...and lonely one.
 

Tahtoisin itkeä;
itkeä suruni,
murheeni
ja toivoni.

Itkisin tiedosta,
tiedotamattomuudesta,
surusta
ja siitä että rakastan.

En tahdo ketään satuttaa,
saada suuttumaan.
Mutta olisiko joku,
joku jolle itkisin.

Ilman häntäkin itken,
itken suruani,
murheitani
ja toivottomuuttani.

Mutta vielä enemmän,
itken muita.
Heidän ajattelmattomuuttaan,
tymyyttään,
itsekkyyttään.

Itken ettei heidän tarvitsisi.
Saisivat oman satumaansa.
Vain minä tietäisin,
he elävät valheessa.

Selite: 
Lukiessani hengellisestä tiedosta, minua saattaa ruveta itkettämään. Sen inspiroimana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot