Antaa hänen olla

Runoilija Ninzo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Frozen Art Studen...

...and lonely one.
 

Antaa hänen olla.
Ette voi häntä pakottaa.
En minäkään jaksaisi viihdyttää,
olla aina teidän seurananne,
aina teidän lelunanne.

Voin hyvin olla yksin,
rauhassa melankoliani kanssa.
Tuijottaa Kuolemaa silmiin,
kunhan Kuolema pysyy akkunani takana,
sillä hänen syliinsä ei minulla ole kiire.

Antaa hänen vain olla,
koska niin olisin minäkin.
Vaatimuksiin ette ole valtuutettuja,
lupaa ei ole pyytää liikoja.
Mutta omaa järkeä voi käyttää.
Toiset kaipaavat enemmän itseään ja rauhaansa.

Selite: 
Empatiaa eräälle henkilölle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot