TUSKAA

Runoilija Kiriten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin onneni jo kohdanneen
mut kuinka ollakkaan
ei pursi onnea tuonutkaan
vaan oli täynnä se
surua ja tuskaa
nyt sydän kyyneleitä
vuodattaa
mut kai viel kerran kohtaan
sen onnen ikuisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikuinen onni...

Surullinen mutta kaunis..Ehkä joskus vielä tapaat se onnenkin.Toivotaan.

Tämä sopii hyvin nyt myös minun tunnelmiini.
Toivon että olet löytänyt onnen.ONNEA syntymäpäivänä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Kiriten IKÄVÄ 8.4.2006 0 Runo
Kiriten Kahleet 30.4.2006 3 Runo
Kiriten KIPUA 15.4.2006 3 Runo
Kiriten Merenkyynel 15.5.2007 3 Runo
Kiriten Miksi 24.10.2008 3 Runo
Kiriten MIKSI USKOIN 11.4.2006 0 Runo
Kiriten Paimentyttö 15.7.2006 6 Runo
Kiriten Rakkaus 11.4.2006 0 Runo
Kiriten TUSKAA 13.4.2006 3 Runo
Kiriten Tuuli 31.10.2008 16 Runo