MIKSI USKOIN

Runoilija Kiriten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi uskoin
mä kaiken sen
oi miksi niin
sinisilmäinen olin mä vain
miksi kuunnellut
järjen ääntäni silloin mä en,
kun sanoillasi lupasit
kaiken sen.

Nyt todeta vain sain
et sonojen helinää
olivat vain
kaikki ne lupaukset
mitkä suustasi
pulputa annoit.

Ne olivat vain sanoja
sanojen perään
mitään muuta merkitystä
niillä sinulle ollut ei,
mut uskon minulta sä veit
noihin lupauksiin
enään koskaan luota mä en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Kiriten Tuuli 31.10.2008 16 Runo
Kiriten Paimentyttö 15.7.2006 6 Runo
Kiriten Kahleet 30.4.2006 3 Runo
Kiriten TUSKAA 13.4.2006 3 Runo
Kiriten Miksi 24.10.2008 3 Runo
Kiriten Merenkyynel 15.5.2007 3 Runo
Kiriten KIPUA 15.4.2006 3 Runo
Kiriten IKÄVÄ 8.4.2006 0 Runo
Kiriten Rakkaus 11.4.2006 0 Runo
Kiriten MIKSI USKOIN 11.4.2006 0 Runo