Jos vain

Runoilija 53049991ef46f2fe18a982d61ec1ebd1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006
Viimeksi paikalla: 13.10.2019 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin rohkea,


kertoisin sulle kuinka paljon välitän susta,


kuinka paljon sua ajattelen.


Voisin kertoa sulle kaikki mun ajatukset,


mitä mielessäni liikkuu.


Ois paljon helpompaa elää,


jos tietäisin että tiedät miltä musta tuntuu.


Ei tuntuis niin naurettavalta itkee öisin vuokses.


Kaikki ois vaan helpompaa jos tietäisit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot