Minä

Runoilija 53049991ef46f2fe18a982d61ec1ebd1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006
Viimeksi paikalla: 13.10.2019 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keho täynnä vikoja,
sydän täynnä haavoja.

Elämä pelkkää itkua,
mieli pelkkää pelkoa.

Silmät tulvii surua,
suu kaipaa iloa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos :) <3

Joskus tosiaan tuntuu tältä ja sitä unohtaa
valon olemassaolon ja kaiken kauniin!

 

Käyttäjän kaikki runot