Tyhjä

Runoilija 53049991ef46f2fe18a982d61ec1ebd1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006
Viimeksi paikalla: 13.10.2019 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjää, pelkkä kuori.
Rikki, vain palasia.
Elämä menee vauhdilla,
mutta mä olen paikalla.
En saa siitä otetta,
se lipsuu käsistäni.
Oon juuttunut tähän samaan paikkaan,
samaan aikaan.
Mitään ei tapahdu,
enkä mä tunne mitään.
Vain tyhjyyttä.
Kuin olisin unessa,
kuin seuraisin elämääni jostain muualta.
Tarvitsen apua,
jonkun joka auttais mut takas elämään.
Auttais ottaan jostain kii.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuo mieleen viime aikojen kokemukseni ja tunteeni...siksi pidänkin tästä paljon

auttava käsi on aina tarpeen

Toivottavsti löydät hyvän ja hienon ihmisen auttamaan.

Hyvä runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot