Kadotettu ilo

Runoilija 53049991ef46f2fe18a982d61ec1ebd1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006
Viimeksi paikalla: 13.10.2019 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oispa mulla nyt yhtä hyvä olla,
kuin silloin sun kanssa.

Oli helppo hengittää,
helppo hymyillä.

Aamulla nousin iloisena,
odotin uutta päivää.

Sä pidit musta huolen,
pidit mut tällaisena.

Nyt sä olet poissa,
ja toivon.

Olisipa mulla taas joku,
niin kuin sä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niimpä.. tuntuu niin kurjalta jäädä yksin:( hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot