Älä jätä!!!

Runoilija Petruska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et voi vaan ymmärtää, kui sattuu tää, oon ajatellu kaikkee, vasten tahtoo, ja pikku hiljaa alkaa jo pää hajoo, ku en voi vaan käsittää, mitä tein väärin, oisko pitäny enemmä yrittää, jos voisin tekisin, niin paljon asioita toisin, ja taas iha turhaa, katon sun kuvaa, ku ei se sua tänne tuo koskaa, miks ei se vie mua sun luo, iha tost vaa, ja oon koittanu sanoo nii mont sanaa, kertoo mun tunteist sua kohtaa, koittanu kirjottaa jotai syvällistä, mut on helpompaa vaa sanoo suoraa, et mää rakastan sua kulta, ja oon kirjottanu ainaki sata tarinaa, susta, meistä, mun tunteista, ja oon rukoillu puolestas, ainaki tuhat yötä, rukoillu etten sua koskaa menetä, oon itkeny miljoonii öitä, hetkii, ikävöiny sua, uneksinu ja toivonu, meille paljo viel yhteisii retkii, mietin vaan, mietitkö mua koskaan? Kaipaatko kun en oo luona?
Etkä ehkä ymmärrä koskaa, milt must tuntuu yksin ja sun kaa, välil saat mut leijumaa ilmas, kun katsot mua, kosketat mun ihoa, mut sit taas, saan vedet silmis kääntyy, pois, haluut et meen, mut etkö tajuu, en haluu lähtee, kun yksin saan vaan turhaa pelkää, yksin en saa sult lämpöö, saan kaikilt vaa kylmästi selkään, vaik en enää tiiä, oonko sulle enää mitään, viimeki yön, ku sait mut itkemää, vaik olit vierellä, et nähny mun kyyneleitä, vaik en vaa sua itkenykkää, ja me kuunneltii sillo muutamaa biisii, sen yhen sanoje mukaan, pidä musta kii, mut sä et pitäny, jos al ois kuoppa ollu, oisin lujaa alas pudonnu, ja mä muistin kui ennen kuiskasit mun korvaan, rakastan sua nyt ja aina, mut nyt kun sen kuiskasin sulle, et sitä kuule, olit vaan hiljaa, ja lopulta sain yksin nukahtaa, sit aamulla kattelin sua pitkään, katoin mun elämää silmäst silmään, hymyssä suin katselin sun unta, tunsin yhä vahvemmin kui oot mulle ainoo, kulta, mutta, mä taisin jo pahasti mokaa, kun en vaan saa, suhun enää sitä otetta, jonka mä tarviin, et tiedän, et on joku joka rakastaa, et on joku joka myös tarvii mua.
Ja mä veikkaan, ettei kukaan, koskaan, voi tajuta, kui paljo rakastan sua, kui paljon, haluun sut vaan takas kunnol saada, ilman sun rakkautta, mä en oo mitään, ilman sua, mä en voi elää, ja enää ei vuodenpäivät mitkään, saa, mua sua unohtamaa, tuun sua aina rakastamaa, aina kaipaamaan, mut koskaan en irroita

Sun on rakas alettava ymmärtää, et rakastan ja tarviin sua enemmän ku ketään, ja sun on pakko ymmärtää, et en voi susta koskaa irti päästää, oot mun ainoo syy miks elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

teksti on hyvää. jos tää ois selkeempi
niin olis helpompi ja kivempi lukee.
rivitys kuntoon.
mut hei hyvää synttäriä. :)

mielettömän upee o.o kadehdin tällästä, ei vittu.. Veti sanattomaks uskomatonta! Tällästä vuodatust kuulee harvoin mut nyt kun luin tän niin ei perkele, rupes itkettää. Kaunista, hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot