Lähden palataakseni

Runoilija AlfaNaaras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006
Viimeksi paikalla: 5.11.2016 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni musta sielu runsaassa kehossa. Ajatukseni pukeutuvat sanoiksi, lauseiksi, kappaleiksi, mutta tunteaksesi minut, lue rivien väleistä...
 

tulkoon talvi
tuiskuineen
viimoineen
kuurankukkineen

sademittari,tikkataulu
ja onget turvassa

jäät tehköön parhaansa
voiman ja volyymin avuin
laituri nostettiin kalliolle
(ellei oo tyrää,voi saada sellaisen!)

pölyt,neulaset,seitit armotta häädetty

saari mökkeineen talviteloilla

heitin hyvästit
kun paatti erkani rannasta
ja voin vaikka vannoa
että kuulin vastauksen tuulessa

"herättäkää varttia vaille huhtikuuta..."

Selite: 
Haikea fiilis,kieltämättä,mut eihän täs oo ku syksy ja talvi,ja sit onkin jo kevät ja...time flies!:-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä!
On paikkoja joista lähtee palatakseen.
Uskon oikein hyvin, että kuulit kuiskauksen lähtiessäsi :)
Positiivinen lataus runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot