suorastaan soikeena

Runoilija AlfaNaaras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006
Viimeksi paikalla: 5.11.2016 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni musta sielu runsaassa kehossa. Ajatukseni pukeutuvat sanoiksi, lauseiksi, kappaleiksi, mutta tunteaksesi minut, lue rivien väleistä...
 

parasta aikaa

hämärät päivät
arki pimeästä pimeään

lyhdyt ladattu
tuikkua,liekkiä

joku kaipaa valoa

mulla sitä on
syntymälahjana
valmiiksi asennettu
sisäänrakennettu

parasta aikaa

luonto panee maate
valmistautuu
lataa akkujaan

parasta aikaa

Selite: 
Syksy on niin paras!:-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikosta alkaen hyvä veto.

Tämä sykkii hyvää hyvää oloa lukijallensa asti

 

Käyttäjän kaikki runot