Ujosta katseesta pilvilinnoihin

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Olit ujo, mutta täynnä varmuutta
hymyilit silmät täynnä tuiketta
Hieman kai jännitti minuakin,
kun sanattomana sinua tuijotin
Sanoit jotain keskellä tanssilattiaa
mutten kuullut siitä sanaakaan
Tartuit käteeni ja veit sivummalle
vedit siihen aivan itsesi lähelle
Kuiskasit sanat uudestaan korvaani
ja tunsin pehmeät huulet omillani
Vastasin kai arasti suudelmaan
nousin pilvilinnoihini leijumaan
Minulle annoit tanssin viimeisen
ja kuiskasit korvaani lupauksen

Selite: 
Omistettu rakakudella ujon katseen luojalle <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot