En koskaan...

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Menetit paljon, aivan liikaa
Luulit jäät yksin, mutten jättäisi sinua koskaan yksin

Koit tuskaa, niin valtavasti
Luulit luhistuvasi, mutten koskaan antaisi sinun luhistua

Tunsit pelkoa, suunnatonta pelkoa
Luulit eksyväsi, mutten ikinä antaisi sinun eksyä

Kärsit surusta, loputtomasta
Luulit ei enää hymyillä, mutten koskaan lakkaisi hymyilemästä

Jätit hyvästit, ikuiset hyvästit
Luulit ettet nousisi, mutten koskaan jättäisi sinua pohjalle

Selite: 
Joskus halauaisin kantaa osan hänen taakastaan, jos vain saisin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot