Rakkautesi hinta

Runoilija tyhmä prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautesi
mustaa sydämeni
myrkyttää vereni
sotii sisälläni
tuhoaa maailmani
syövyttää mieleni
kadottaa tahtoni
kahlii voimani

Ilman
rakkauttasi
en tietäsi kivusta
en tuskasta
menettämisestä
helvetistä

Ilman rakkauttasi
mikään ei tuntuisi sen arvoiselta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on hinnaton, arvokas vain elämässä

 

Käyttäjän kaikki runot