Nimetön

Runoilija Chakwaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivät hajoavat käsissä.
Minä puhun aina eilisestä ja huomisesta,
tämä hetki on
tomua jalkojen alla.

Jos annat minulle
yhdenkin syyn niin minä
kirjoitan nimesi kaikkiin kirjoihin,
poltan sillat,
matkustan junalla maailman ääriin,
sanon mitä ajattelen enkä

enää koskaan palaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo :)

" Jos annat minulle yhdenkin syyn niin minä kirjoitain nimesi kaikkiin kirjoihin"

Tämä kohta niin pureutuu syvälle, pidän!

Hiljaista voimaa huokuva kirjoitus...

*Huokaus*.

 

Käyttäjän kaikki runot