aika

Runoilija kastemato78

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rikkinäinen mies...eipä juuri muuta. Kaikki kirjoitukseni ovat osoitettu rakkaalle vaimolleni,kaisalle joka on ihmeellisin nainen,vaimo,äiti ja ihminen jota universumista löytyy! Ja myös lapsilleni jotka ovat upeita ihmisen alkuja! Katumus,anteeksi pyyntö, toivo,usko ja rakkaus.
 

ahdistaa,ahdistaa ajatella aikaa.
Aikaa joka menee hukkaan,aikaa joka etenee,ilman sinua.

Aikaa jonka voisin viettää kanssasi rakas.
Aikaa jonka haluasin viettää kanssasi.

Joka hetki,toivon,toivon että olisit lähelläni.

Älä heitä enempää hukkaan aikaa,aika jonka voisimme rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot