Neiti on nähnyt vaivaa

Runoilija InMyDarkestHour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkinä
jolloin
kaikki on liikaa
en voi katsoa kuvaasi
itkemättä

Ryppyiset paperisydämet
kertovat sinulle tunteistani

joiden haluaisin häviävän

Arvostat minua
jonka tunnen niistä pienistä lauseista
joita niin harvoin kuiskaat

Ethän Sinä koskaan halua
rakastaa

vaikka
ajattelenkin Sinun olevan
minun kaikkeni

Aikaa tuhlataksemme
odotamme kumpikin
vaikkei olisikaan
tämän suurempaa

Usko pois
minulle tämä on se SUURIN
tunne jota
voi koskaan tuntea

Ajattelet paljon
niinhän minäkin teen
ja
kaiken tämän jälkeen
maailmani sortuu kaipuuseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surumielinen ja kaunis. Pidän tästä todella paljon...

 

Käyttäjän kaikki runot