Heikko

Runoilija Sitruunapippuri

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No jaa, päätelkää itse :)
 

Pehmeät, halun kostuttamat huulesi
pureutuivat ihooni,
jota päivällä rannalla rusketin.

Sanasi helmeilivät ihollani,
kosketuksesi tuntui palavina
sykäyksinä varpaissani asti.

Silmissäsi loistaa palava aurinko,
joka häikäisee minua loistollaan.

Olen sokeana rakkaudesta,
ehkä teet sen tahallasi, minua kiusaten.

Imet heikkouttani annos annokselta.

Kunnes jään hyväilyjesi varaan.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hot stuff! ;D Kesäisen kuuma runo, ihana. Kesä pian tänne, kiitos.

Hyvä´

Rakkaus tekee rakkaan edessä heikon,
mutta maailman edessä vahvan.

Tässä onkin sitten passionia koko runon täydeltä. Perinteikästä symbolista kerrontaa ja mitäpä sitä vanhoja hyväksi todettuja keinoja vaihtamaan.
Tuo "imet heikkouttani annos annokselta" oli sellainen erityisen osuva nautinnollisuutta kuvaava ilmaisu.

Hyyyyvä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot