Sääliä vai keljuilua

Runoilija Paavo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä hetkeksi huomiosi tarjosit
Minä suuria luulin ja toiveitakin elättelin

oishan se hienoo jos joku minustakin välittäisi

Yllätyinkö sittenkään kun huomasin että sain pettyä
Ei ollut sen arvoista että antaisin silmien vettyä

Ikuisesti kestää menneen hetken odotus
Palkkiona vain haavekuvienkin kadotus

Toivoa ehkä sekin tarjoaa
jos hetkeksi pakoon pääsee varjoaan

Itse kasaamani yksinäisyyden lopulta saan kai aina selkään
ja ikuisesti ihmistä pelkään,
itseeni pettyen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen, niin kuin kaikki muutkin runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Paavo Nimetön 4.10.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 16.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 4.2.2011 0 Runo
Paavo savi 29.11.2008 0 Runo
Paavo Nimetön 7.5.2008 10 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 1 Runo
Paavo Nimetön 29.11.2008 0 Runo
Paavo -_- 1.1.2011 2 Runo
Paavo Nimetön 31.8.2008 2 Runo
Paavo Sääliä vai keljuilua 31.8.2008 1 Runo