keskipakovoimaa

Runoilija dzzx

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

have to move on
pulppuan ideoita

olen toistanut tätä kohta
neljäsosaelämäni

pöytälaatikostani voin tonkia
unelmani yhdestä
taaimmaisesta mytystä

rutistettu pölynpeittämä paperitollo
täynnä yliviivattuja asioita
missattuja juttuja

puhallan senttimetrin paksuisen pölyn
unelmieni päältä

ja tavoittelen kaasupoljinta
varmastiko
muistanko vielä

kuinka mennään lujaa ja itsevarmasti
tai kuinka mopo lähtee käsistä

sana kultainen keskitie
kun on minulle utopiaa
hepreanmakuista hattaraa
liian onttoa täyttääkseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot