Poimintoja

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 
       Ajatukset
kuin kypsät hedelmät
huutaa:
Poimi nyt jo jumalauta!
Tai jätä kehittymään,
käymisen kautta
kai lopulta humaltuvat
happamatkin omenat
itsestään
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

(y)
 

Käyttäjän kaikki runot