Kuin tilauksesta

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 

Minä olen rukoillut,
toivonut sinua kuin tyttölapset toivovat ponia,
kurtistanut otsaani ja ollut näkevinäni
rampaantuneita tähdenlentoja

Olen varomaton askeleissani
ja jazzinhuuruinen punaviinisuu muodostaa;
haluan Sinut,
haluan sinua.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Varamaton askeleissani ;) Wau

onpas rytmikästä ikävää!

Että minä pidän tästä! Osaat laittaa sanat juuri oikeaan paikkaan niin tässä kuin muissakin runoissasi. Wau.

hyvä

Kaipausta muista eroavasti

 

Käyttäjän kaikki runot