Auringonlasku Helsinkiläisittäin

Runoilija Kirsikkasade

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.2.2020 8:15

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
22.11.1989

Ja sä oot onnellinen.

( kunhan joku vieressäs huutaa korvaan milloin täytyy hengittää. )

 
 
 Nostokurjet ojentelevat kaulojaan 
kuin soidintansseissa

Luonto ja ihminen vaihtavat vuorojaan;
suljen silmäni
kun maisema maalaa ihoa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä myös nostokurjet syövät sammakoita öisin. Mitähän ne sanovat toisilleen silloin, kun niiltä pääsee sammakoita suusta.

Kaunis runo.

Kivan modern ja maisemallinen

Kaunis runo.

Hieno kuvaus runossasi.

pidin runostasi se vain jäi tunteena ja kuvana mieleen kukemaan. todella hyvä.

elävästi ilmaistu, ihan näen kuinka ne venyttelevät kaulojaan ja nostelevat jalkojaan!

Levollinen rytmi ja tunnelma, näen maalailemasi maiseman (jos en silmieni edessä, niin ainakin mielikuvissa). Hyvä.

pidin kovasti

kiitos runostasi

Hieno.

Niin osuvaa pääkaupungin tuokiokuvaa.

Vahva runo

Kiva runo

Upea tuokiokuva.

Niin..

 

Käyttäjän kaikki runot