Rikki

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Sokeana hapuilen,
kuin pilkkopimeässä yössä.
Yritän koota elämäni palapeliä,
yksin.
Palapeli on hajalla,
ei saa koottua.
Kuin sirpaleita lattialla.
Ne pistelevät sormiani,
veri vuotaa.
Punaiset purot värjäävät palaset,
ei edes satu.
Sydän on jo rikki.
Vaikea sitä on korjata,
palaset ovat hukassa.

Sydän on jo rikki!

Selite: 
Rikki on vaikkei oma
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot