Paskaa niskaan

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Paskaa niskaan,
eikä tää lopu koskaan?
En jaksa tätä taakkaa yksin kantaa,
sun täytyy mulle nyt apua antaa.
Peilissä en enää mitään hyvää nää,
tän täytyy loppuu tää!
Kyllähän se elämä aina voittaa,
taas se seuraavakin aamu koittaa!

Selite: 
Ihme leikittelyä vai mitä...?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot