Sade

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Sade ropisee maahan,
olen yksin.
Sade ropisee ikkunaan,
minua ei kukaan rakasta.
Sade lakkaa,
mitä sitten?
Näen sateenkaaren jossain tuolla,
se hymyilee minulle.
Aurinko paistaa taas,
älä enää koskaan lähde.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:)

Kaunis runo.:)

 

Käyttäjän kaikki runot