Entä jos ja mitä sitten

Runoilija Marry87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heippa! Kaikennäköisiä tuotoksia sitä tekeekin =) Toivottavasti kelpaa...
 

Entä jos,
kaikki kauniit sanat olisivatkin totta?
Entä jos,
kaikki valkoiset valheet olisi jätetty kertomatta?
Mitä sitten,
mitä väliä sillä on mistä mä joskus unelmoin.
Mitä sitten,
vaikka kaikki onkin nyt sirpaleina?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikilla sanoillasi on paljonkin väliä ja onneksi syntyy uusia unelmia ajan myötä.
Kiitos arvostelusta :)

 

Käyttäjän kaikki runot