Uskonko?

Runoilija Key

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumosit minut sanoillasi,
kauniilla ja makeilla.
Uskoin sinua silloin,
miksi siis epäilen nyt?

Aloin epäillä välitinkö sinusta vai sanoistasi.
Syyttä, huomasin pian.
Olit uskomaton, erilainen.
Kaikkea mitä halusin.

Nyt kuitenkin epäilen.
Oletko sittenkään tosissasi,
vai sanoitko vain.
Taidan sittenkin uskoa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Key Closer, please 4.4.2006 0 Runo
Key Confused... 10.11.2006 0 Runo
Key Desperate? 10.4.2006 1 Runo
Key Do I care? 3.5.2006 0 Runo
Key En osaa... 4.4.2006 0 Runo
Key Irrational 1.4.2006 0 Runo
Key Miksi? 14.8.2006 0 Runo
Key The changing wind 15.6.2008 0 Runo
Key Trustworthy 30.3.2006 0 Runo
Key Uskonko? 1.5.2006 0 Runo