Anoreksia

Runoilija Yulia--

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen ajautunut Helvetin kiertueelle,
jonne ostin kahdenlaiset liput;
meno-paluu- ja menolippu

Entäs sitten jos haluan olla täydellinen
Teeskentelen sinulle olevani onnellinen
Vaikka tiedän, et olisi surullinen

Haluan nähdä kuinka kehoni sulaa
Minä otan aikaa hiekalla tiimalasin
Ja itken sisälle elimistööni valtameren

Ja minä muistan kaloritaulukkoni ulkoa
Kannan hammasharjaa minun vuokseni
Anna minun olla, äläkä tule luokseni

Apu ei tule ajoissa, enkä jää odottamaan
Ei ole väliä, koska ohjat ovat minun käsissäni
Minun valintani, tulenko menopaluulla takaisin

Luurangon vartalo on minun yksityinen koti
Sinun on turha yrittää tunkeutua valtakuntaani
Sillä minun yksityinen kotini on minun aarteeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja kaunis<3

Vahvaa tekstiä..voimia ja hyvää syntymäpäivää:-)))

 

Käyttäjän kaikki runot