Koirani

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnellisuus, mitä se on?
Onnellisuus on pientä, tarkkaan harkittua.
Onnellisuus on koiran omistajan rooli.

Onnellisuutta on kerätä sen lelut lattialta
ja illalla tyhjätä oma alue vuoteesta

nukkumaan mennessäsi.
Onnellisuutta on tulla kotiin koirasi ovella odottaen.
Onnellisuuta on kaksinkeskiset leikkihetket
nähden koirasi oppivan aina uutta.

Kuuntelevaiset korvat, hännän huiskutus.
Kirkas ja valpas katse sinuun kohdistuen, vain sinuun.
Märät pusut poskellesi kyynelien vierähtäessä.

Ystävä uskollisin ja rehellisin
Koirallesi olet koko maailma, minulle koirani on elämäni.

Onni on koiran muodossa ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot