nöf

Runoilija Morticia85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tahdot minusta?
Olen pelkkä repaleinen tyttö
Elän varjoissa
Poissa kaikesta
Poissa niistä jotka satuttaa
Sydämeni suljen

Miksi minua rakastat?
En tahdo satuttaa
en itseäni
en sinua
Tahdon rakkautta,
mutta en uskalla sitä
vastaanottaa
En uskalla sitä antaa
En luota tarpeeksi
Liikaa satutettu
Liikaa paskapuheita
Olen pelkkää ilmaa

Tahdon rauhaa
Tahdon varmuutta
Olen kuullut liikaa
Olen nähnyt liikaa
Kokenut liikaa

Mikä on totta?
Mikä on valhetta?
Unta?
Todellisuutta?

Kuka sen voisi minulle kertoa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot