Kun päässä on reikä

Runoilija LuZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En halua kirjoittaa sinulle runoa surusta, vaan siitä kun me rakastimme, siitä mikä oli, ja mikä ei enää tule olemaan. Että saan hymyillä, ja itkeä, ilo sydämmessäni, ja sinä ajatuksissani. Ilman katkeruutta. Sinun kanssasi.
 

Ei se ole rinnassa,
mistä tunne lähtee.

Se tulee päästä
ja nyt päässä on reikä.

Ilma kulkee suhisten läpi,
tarttuu ohuisiin ajatusten suikaleisiin,
varastaa ne mennessään.

Eikä mitään tapahdu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä!
Kerran eräs lääkäri totesi minulle "päästä lähtee kaikki".
Olen vuosikausia miettinyt sitä eri tilanteissa, ja se taitaa olla totta.
Ajatuksesta lähtee kaikki.
Ja runossasi valotat tätä samaa teemaa.

Mulla on välillä sama tunne itelläkin! ;) Oikein kiva runo..

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot