yksin

Runoilija marskis88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikken kaveri vaikka välillä unohdetaan. Ilonen ja pirtsakka kamut sanoo :)
 

Sanas satuttaa. Tekos koskettaa. Aina mä yksin itkemääm jään. Muut menee hauskaa pitämään. Mut kaikki unohtaa. Ei kukaan mua nää, ei kukaan jaksa välittää.

Selite: 
tosi elämää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot