Ilmassa on

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Ilmassa on syksyä, pehmeää kosteaa ilmaa
ja aavistus raikkautta sumussa
ilmassa on menneiden vuosien muistoja
leikkipuistossa raikuva nauru, männyt luentosalin ikkunan takana ja Harju aamun hämärässä
ilmassa on uuden elämän unelma
keskustelut ruokalassa ja oranssit lehdet vaahteroissa
ilmassa on kadotettujen vuosien kadotettu minä

Hengitän syvään ja muistan jokaisen hetken
muistan sateiset syyskuut, pimenevät illat ja kynttilän liekin huoneessani
muistan ujot ja nauravat ihmiset, nurmikon tuoksun ja hitaasti tippuvat sadepisarat
kaiken sen muistan, ja itseni

Ehkä tänään on taas aika etsiä itseni
tästä pahan olon, ahdistuksen ja kuihtuneiden unelmien maailmasta
haluan pois
takaisin sateisille kaduille, vaahteroiden alle
takaisin itseni, sen jonka joskus tunsin, sen jonka joskus kadotin

Hengitän syvään ja hetken olen jälleen minä

Selite: 
Niitä hetkiä, jolloin tajuaa kadottaneensa itsensä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot