Nimetön

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

Tämä huppari,
se päällä istuin nuotiolla.
Nämä kollarit,
ne päällä pyöräilin sun luokse.
Tämä toppi,
sillä otin aina aurinkoa.
Tämä hajuvesi,
sen tuoksu leijailee pitkään yksiössä.
Nyt on aika,
aika pakata nämä kaikki.
Ja aika lähteä,
lähteä kauvas pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot