hyvästit

Runoilija piiaö

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! harrastan pesist,ratsastust,vikellyst,valmennust,tanssii,tuomarointii,parkourii ja runoiluu :)
kysykää lisää jos tahotte =))
 

mä itkin silloin,
kun toisemme
nähtiin kerran viimeisen,
nyt joskus katselen tähtiin,
sinua muistellen
mä toivon että olet onnellinen
ja ett hän sua rakastaa,
vaan koskaan...
mä tiedän sen,
en voi sua unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot