Sisällä sataa

Runoilija RumaAnkka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.10.2019 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.8.1991

Kehukaa ja haukkukaa. 
 

Sinun tyhjät lupauksesi tuntuvat siltä
kuin sisällä sataisi vettä.

Minä en ole lainkaan sellainen tyttö,
joka istuu kotona odottamassa.

Mutta tässähän minä istun
puhelinta tuijottaen.
Minä odotan koska se soi, soiko se?

Minä tiedän omanarvontuntoni,
ja voi kuinka hyvin sen tiedänkin,
mutta silti olen vain tyhmä tyttö
joka antaa anteeksi kun pyydetään.

Tiedän, että minä sulan viimeistään sitten,
kun istut taas vieressäni sohvalla

vaikka siihen menisi viikkoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Kiitos runostasi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
RumaAnkka ai 4.2.2015 6 Runo
RumaAnkka joku raja 2.2.2015 1 Runo
RumaAnkka haamu 27.10.2014 1 Runo
RumaAnkka ghost 28.10.2014 1 Runo
RumaAnkka Sisällä sataa 7.12.2014 1 Runo
RumaAnkka sälli 13.1.2015 1 Runo
RumaAnkka Hiljalleen 31.10.2014 0 Runo
RumaAnkka rm 4.2.2015 0 Runo
RumaAnkka riuh 12.1.2015 0 Runo