Ei ole myöhäistä

Runoilija Terr

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.5.2012
Viimeksi paikalla: 20.12.2017 13:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen tyttönen joka on edelleen vähän hukassa ajatustensa kanssa. Joskus sekamelskat ovat kuitenkin kiinnostavimpia
 

Katso!
Mutta ethän lähde pois

Ota mitä tarvitset

Anna mä teen kaiken sun eteen

Ota mukava asento, jää siihen

Älä kaipaa muualle

Tunne!
Sä tiedät että olen sulle kaikki

Et tarvitse muuta

Unohda se palo

Laita kivi vierimään yksinään

Pysy itse paikallasi

Huuda!
Eihän tän tarvinnut olla näin

Miksi kuuntelit liian pitkään

Uskoit kaiken vain

Annoit elämän viedä

Unohdit itsesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot