hyväntahtoisesti

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"outsider"
En halua osallistua äänestyksiin. Vain sanat ovat tärkeitä.
 

kun sydän
keikahtaa nurin

se tekee sen
- ilkikurin -

näyttää tietä uutta

mittaamatta muuta
määrää, sen päätä

ei se laske
päivää, ei säädä säätä

tulee tupaan vain yllättäin
niin varmana ja pystypäin

ja ehkä jää

jos sydän niin väpäjää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eloisasi ja iloisasti ja yleisesti ...
Tykkään ... /kun sydän keikahtaa nurin/
Ilon trampoliini.

Mukavasti vie runosi hymyyn suun

Mukava ja hauska runo, tykkään, saa hymyilemään. :)

Joku osaa ehkä leikkiä.
 

Käyttäjän kaikki runot