ironian säilä

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"outsider"
En halua osallistua äänestyksiin. Vain sanat ovat tärkeitä.
 

mies
joka sanoi

taiteilijalle,
heilalleen

"meillä ei sitten
jatkossa maalata"

väritti
silmäkulman
mustaksi

ohimennen

ja posken
sateenkaareksi

sille seuraavalle

uudelle,
ihanalle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea on maalaamisen taito.

Musta on tietääkseni värien emo.

Narsisti elementissään
 

Käyttäjän kaikki runot