Huudosta kauneimpaan

Runoilija crawling

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun niittyni,
täynnä niitä pisteleviä kasveja jalkojeni alla.

Mutta sinä kannat minua harteillasi,
nauraen me ylitämme nuo haavat.

Kelluvat kivet,
siltä sinun naurusi kuulostaa.

Tuntematon, silti rakas

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot