Sleeping beauty

Runoilija crawling

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa hiljaa nukkuu, neito hento.
Läpikuultavaa ihoa pitkin katseellaan, mittaa hän ääriviivoja.

Liian haaleita näkeä. Liian ohuita että ne voisi havaita.
Pelkkää kolinaa luiden.

Silmäripsissä kristallit, miltei kuivuneet kyyneleet.
Joka hetki uudestaan solisee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot